Jobba med oss

Vi söker ständigt att förstärka vårt team. Tror ni att ni kan bidra till att utveckla den bästa vård, omsorg och boende hör då gärna av er. Vi anställer enbart personer med, enligt socialstyrelsens egna formulering, personer med adekvat utbildning. Vilket för oss innebär minst 2 års eftergymnasial utbildning med inriktning lämpad för ändamålet. I vårt fall kan den inriktningen vara missbruk och social problematik eller liknande.

Vi söker dig!

Är du intresserad av att jobba på HVB, stödboende eller vår öppenvård? Skicka gärna in en spontanansökan till oss på ansokan@9vb.se.

Vi anställer gärna socionomer och beteendevetare. Vi ställer höga krav på personlig lämplighet, efter att utbildningskraven är uppfyllda påbörjas en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi kräver stort engagemang, drivkraft, självgående och självinsikt/självdistans och vi ger tillbaka trygga anställningsvillkor med kollektivavtal, extra bra pension och sjukförsäkringar etc. Vi erbjuder även en transparens där vi öppet redovisar bolagets ekonomi och strategi. Allt för att alla ska känna sig som en delaktiga i verksamheten och uppleva jämställdhet och jämlikhet mellan alla!

Är du intresserad av att jobba på HVB, stödboende eller vår öppenvård, vänligen inkom med spontanansökan, där du dels beskriver varför du vill och borde jobba just med oss, till oss per mail: ansokan@9vb.se.

Vänligen
Vi på 9vB