Företagsinformation

9vB Sverige AB har idag ca 12 stycken anställda och har sitt säte i Svalöv i Skåne. Bolaget jobbar med delaktighet genom hela organisationen och en så kallad organisk organisationsstruktur. Vi drivs inte av ett vinstintresse och har begränsningar på uttag och riktlinjer kring hur ekonomi ska förvaltas.

Det som skiljer oss lite från de andra är att vi inte är så stora men ändå inte så små. Vi är stora nog att klara uppgiften med små nog att bry oss! Vi är en platt & organisk organisation som inte tror på att någon speciell sitter på all information och alla svar utan vi fokuserar på allas kompetenser för att få bredare perspektiv. Vår arbetsgrupps olikheter är våra styrkor och vi är alla livsviktiga för verksamheten. Vi har bred kompetens i vår arbetsgrupp och även i vårt nätverk. Vi fokuserar inte på vinstmaximering utan försöker istället maximera insatserna för de i vår omsorg.

9vB Sverige AB

556980-7158

Vittskövle 1145

26890 Svalöv

 

Vi är med i flera olika upphandlingar, se nedan.

Se faktureringsuppgifter nedan.

Se allabolag.se för Organisationsnummer, Bolagsform, säte, Bokslut, Nyckeltal och vinstmarginal.

Upphandlingar

Skånes Kommuner

  • HVB Vuxna 2020
  • HVB Barn och Unga 2016-2020

SKL Kommentus

  • HVB barn och unga

Eskiltuna med flera.

  • HVB – Barn och unga 0-20 år

Fakturering

Vi ser helst att ni fakturerar oss genom e-faktura. Vi fakturerar själva genom e-faktura och det är ett väldigt smidigt system. Om detta inte går tar vi emot pdf-fakturor på mail. Sista alternativet som vi helst inte ser är att ni skickar en pappersfaktura till vår inscannings adress. Viktigt är att vi inte tar emot fakturor till verksamheternas adresser.

E-Faktura

Vi använder inte GLN utan söker man på vårt organisationsnummer – 556980-7158 kommer vi upp i systemet.

PDF-Faktura

Maila fakturor till: inbox.lev.421551@arkivplats.se

Pappersfaktura

9vB Sverige AB
Kund-id FSX5241
FE 301
105 69 Stockholm