SENASTE NYTT
11Jan 2021

Möjlighet till snabba utredningar!

Vi har nu möjlighet att erbjuda utredning och diagnosticering. Detta sker med hjälp av psykiatriker samt psykolog. Dessa utredningar sker på våra HVB i Skåne eller på hemmaplan. Kontakta oss för mer information!

08Jan 2021

Virsegården byter namn och flyttar!

Virsegården HVB i Småland flyttar till Örkeljunga eller rättare sagt Åsljunga. Fortfarande väldigt nära Småland och i skogar allra högsta grad. Längst med skåneleden ligger detta fina område där varje rum har egen toalett och dusch. Kontakta oss om ni vill veta mer! Vi byter även namn till Valeriegården HVB! Åsljungagården

05Dec 2019

Akutplaceringar HVB 24/7 365!

Vi har möjlighet att ta emot placeringar med kort varsel, dygnet runt alla dagar om året! Initialt kommer placeringen då till Virserum i Småland där vi sedan kan se över alternativ för framtiden tillsammans. Ring eller maila oss för placeringsinformation!

20Nov 2019

Socionomdagarna

Dag ett på socionomdagarna är avklarat! Vi står med vår verktygslådsmetafor och delar ut multiverktyg. Är ni här så kom gärna och besök oss imorgon!

14Feb 2019

Vi förvärvar Hassela Skomakaren HVB i Eslöv!

Från och med den förste mars kommer vi driva Aminagården HVB som tidigare varit Hassela Skomakaregatan. Innehållet i behandlingen och personalen kommer förbli av samma goda kvalité. Mer info kommer!

03Feb 2019

Vi Växer! Snart har vi 2 stycken HVB.

9vB kommer från och med första Mars inte bara ha Lovisagården HVB utan ett till HVB med 10 platser. Men även stödboende. Mer information kommer snart!